top of page

BRÖLLOPSCATERING

Funderar du på pizzacatering för ert bröllop?

The Pizza Pushers autentiska napolitanska pizzabuffé från vår mobila pizzeria är det perfekta valet för er!

(I över 3 år har vi arrangerat bröllopscatering runt om i Sverige. Vi har serverat vår underbara pizza på bröllop i en mängd olika lokaler. Från bröllopssittningar till bufféer i rustika ladugårdar eller bröllop i festivalstuk, vi är flexibla och arbetar tillsammans med er för att skräddarsy en lösning efter just ert bröllopstema.

 

 

STRESSFRI CATERING!

 

Vårt mål är att göra processen så enkel och stressfri som möjligt.

(Våra ungar är självförsörjande och kräver inga eluttag eller vatten. Vi tar med oss våra egna pizzaugnar till bröllopet och kommer iordning med minimal påverkan på er planering.

VAD GÖR VI?

(När vi kommit tillrätta på ert bröllop så kommer våra fantastiska pizzabagare att hand töja degen, förbereda, tillaga, dela och servera napolitanska pizzor på rustika brädunderlägg framför era ögon!

Det är ofta uppskattat av gästerna att se oss arbeta, och de kan servera sig själva goda napolitanska pizzor från ett buffébord.

SKRÄDDARSYDD MENY

Utöver våra autentiska vedeldade pizzor så kan vi även servera tillbehör som sallader eller antipasti.

Ett exempel på tillbehör: Ruccola sallad, mixad bönsallad, en charkbricka med ett urval av kött, ostar och oliver, man kan även addera ett urval av desserter.

(Inte säker på vad du kan vänta dig? Kolla in vårt Bröllopsalbum på Facebook för att få en bild av vår pizzabuffé, sallader, antipasti och desserter. 

VAD VÅRA GÄSTER HAR ATT SÄGA OM OSS! 

ERIK WIKSTRAND

rating.png

Incredibly good food and super helpful! Made our wedding something out of the ordinary. Highly recommended!

bottom of page