top of page

VI ÄR 
THE PIZZA PUSHERS

Ta ett glatt team som sprider kärlek och pizza runt om i stan, addera en gnutta funkiness och du har The Pizza Pushers! Vi tar med oss sköna vibbar, en can-do attityd och smakrika Napolitanska pizzor.

Vem älskar inte en riktigt god pizza? Det är den perfekta snabbmaten för att dela och socialisera med sina vänner.

Och på toppen av allt så har vi alltid noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet, från san Marzano tomater, till det essentiella italienska 00 mjölet, då får du våra kända napolitanska pizzor.

The Pizza Pushers flexibilitet låter oss arbeta i en mängd olika miljöer. Med vårt tält och mobila pizzeria så säkerställer vi att du kan få eventcatering till just ditt event!

Vi älskar allt från restaurang take-overs, en afterwork i Slottsskogen, en studentfest i trädgården till företagsevent hos ditt företag.

VÅRA

MEDARBETARE

KELLY ATKINS

Denna lilla engelska damen med det stora leendet och härliga engelska accenten är den karismatiska skaparen av The Pizza Pushers. Kellys kärlek till pizza kommer från hennes brors prisbelönta pizzarestaurang i London, som öppnade 2015. Så fort hon landade i Göteborg 2017 startade hon sitt sökande efter den perfekta pizzabotten, men inget nådde upp till hennes förväntningar eller standard. Var detta ett problem för Kelly? Såklart inte! Den prisade entreprenören tog kontakt med sin bror för att få tag i familjereceptet och med sin ”let’s do this attitude” startade hon The Pizza Pushers i augusti 2019!

Fun Fact! Kellys favoritkombination är den klassiska Margheritan tillsammans med ett glass gott mousserande vin.)

P1011931.jpg
bottom of page